Selectați cel mai bun cablu pentru instalația voastră!

Selectați cel mai bun cablu pentru instalația voastră!

Partenerul nostru de afaceri, Prysmian Group are disponibila aplicatia de mobil CableApp.

Aceasta aplicatie este un instrument profesional ușor de folosit care vă ajută să selectați cea mai bună soluție de cablare în funcție de tipul proiectului și de metoda de instalare. Vă oferă posibilitate de căutare după atributele de bază ale cablului sau după criterii profesionale avansate. Parametrii de calcul ai aplicației calculează în mod corect și eficient soluția, și vă oferă, în același timp, și posibilitatea de a calcula gradul de eficiență și economie CO2 luând în considerare tipul conductorului și secțiunea transversală, ajutându-vă astfel să diminuați amprenta de carbon.

Îmbogățită cu imagini și documentație tehnică, aplicația vă oferă funcții suplimentare precum link direct către catalog online, posibilitatea de consultare a fișei tehnice și posibilitatea de salvare ușoară a căutărilor efectuate, sau chiar de partajare a rezultatelor obținute. În plus, aveți acces la noutăți și știri din domeniu, video din lumea instalatorilor electrici, a profesionaliștilor, consultanților și inginerilor.

Disponibilă pe orice dispozitiv

Aplicația este disponibilă în Goole Store și Apple Store, dar poate fi accesată și de pe calculator. Descărcați și instalați aplicația de accesând linkurile de mai jos.